Ervaringen

Chronisch Vermoeidheids Syndroom

Mijn ervaring met Valley Health:

In september 2007 ben ik begonnen met mijn behandeling bij Valley Health. Ik ben daar gekomen door middel van positieve reacties van anderen die daar behandeld waren. De reden dat ik op zoek was naar een behandeling,was omdat ik sinds een aantal jaar last had van het Chronisch Vermoeidheids Syndroom. Hiervoor was ik al meerdere keren behandeld door reguliere artsen en natuurartsen,maar helaas tot op dat moment geen resultaat.

Ik stond daarom in eerste instantie ook wat twijfelachtig tegenover een behandeling bij Valley Health. Zou het werken of weer een grote teleurstelling worden..?! Maar ik was er behoorlijk slecht aan toe,ik kon niet meer werken en lag veel op de bank omdat ik gewoon geen energie had om iets te doen. Mijn hele leven stond in het teken van de vermoeidheid,het was geen leuk vooruitzicht om zo de rest van mijn leven door te brengen..

Dus toch besloten de gok te wagen en eerst telefonisch contact gehad met Marianne en de situatie voor gelegd, met de vraag of zij er iets mee kon. Samen besloten we een intake en meting te doen en dan te kijken of behandeling zinvol was. Mocht Marianne het idee hebben dat ze niks voor me kon betekenen dan zou ze dit ook kenbaar maken. Het gaf me gelijk een goed gevoel en een gevoel van vertrouwen,dat ik niet nutteloos behandeld zou worden. Gelukkig bleek dat Marianne het wel zag zitten en zij gaf mij met haar positiviteit moed om de behandeling aan te gaan.

Tot op de dag van vandaag ben ik nog erg blij dat ik toen de stap heb genomen! Na een aantal weken was er vooruitgang te zien wat betreft mijn gezondheid! Dat gaf hoop voor de toekomst! De stijgende lijn zette door en stukje bij beetje kwam mijn energiepeil omhoog,doordat mijn lichaam de supplementen kreeg die het nodig had, om het weer in balans te krijgen.

In mei 2008 ben ik getrouwd,ik vroeg me echt af hoe ik zo’n dag vol moest houden,maar door de behandeling ging het toen zo goed met me dat ik het heel goed vol heb kunnen houden en enorm heb kunnen genieten!!

Inmiddels ben ik ook zwanger,ook deze wens durfden we aan te gaan,omdat mijn gezondheid inmiddels al een lange tijd stabiel was. De zwangerschap is geweldig verlopen en ik had nooit durven hopen dat het lichamelijk zo goed zou gaan! Op het moment dat ik dit schrijf, ben ik wat gespannen, want morgen zal ons eerste kind geboren gaan worden door middel van een keizersnede! Het is spannend hoe het daarna zal gaan met mijn gezondheid,maar ik heb er vertrouwen in dat ik daar samen met de hulp en behandeling van Marianne ook weer goed uit zal komen!

Ik ben van ver gekomen maar mijn gezondheid is enorm verbeterd, dankzij Valley Health. Ik zou willen dat ik het een paar jaar eerder had gevonden!
Ik kan het iedereen aanraden.

– Annemiek Janse de Jonge. Maart 2010.

Uitslag

Hoi Marianne,

Vandaag is Annemiek met een keizersnede bevallen van een gezonde zoon. Hij heet Julian, weegt 2850 gram en het gaat gelukkig erg goed met beiden!!

Hartelijke groet van een trotse papa!

– Rogier. 17 Maart 2010

Doelgericht

Dankzij de metingen die Marianne Klein uitvoert, heb ik een goed beeld gekregen van de tekorten in mijn lichaam. De conclusies die uit de metingen kwamen, kon ik allemaal bevestigen. Ook al had Marianne daar eerder niet naar gevraagd. Met een voedingssuppletie op maat kan ik nu doelgericht werken aan mijn gezondheid.

– Marjan Vermeulen

Vage vermoeidheidsklachten

Met vage vermoeidheidsklachten ben ik bij Valley Health terechtgekomen. Marianne Klein kon mij op basis van de Prognos-metingen precies zeggen welke factoren deze vermoeidheid veroorzaakten. Zij heeft vervolgens een gefaseerde behandeling met mij doorgesproken om verantwoordelijke virussen en schimmels te bestrijden. En met goed resultaat.

– Arie Verhoef

Energietekort

Ik heb een drukke baan en ondanks dat ik goed voor mezelf probeer te zorgen, word ik nog wel eens door energietekorten c.q. –blokkades en virussen ‘getroffen’.

Bij bloedonderzoeken bij de dokter werd nooit iets geconstateerd. Echter bij Valley Health werd precies vastgesteld waar in mijn lichaam het energietekort/blokkade aanwezig was en met welke (voedings-) supplementen deze kon worden weggewerkt. Niks zweverigs of wat, op de monitor bij Valley health kon ik precies volgen waar een energietekort/blokkade gemeten werd, wat ik in mijn lichaam te kort kwam, wat een mogelijke oorzaak kon zijn EN met welke middelen dit kon worden opgelost. Na 2-3 weken begon ik me inderdaad een stuk beter en energieker te voelen.

Kortom : ik heb erg veel baat gehad van behandelingen bij Valley Health en kan dat iedereen aanbevelen!!

– Arnaud du Croix

Darmen

We hadden de laatste keer afgesproken dat ik je nog even op de hoogte zou brengen van hoe ’t me verging met de laatste producten die ik heb meegenomen bij je. Het gaat súper. Mijn darmen zijn helemaal rustig en ontlasting gaat sinds jaren ook helemaal prima. Verder voel ik me ook goed. Dus, geweldig werk geleverd! Ik wil je graag bedanken voor je hulp.

Inmiddels heb ik – na het vertellen van m’n enthousiaste verhalen – hier en daar je adresgegevens laten vallen. In ieder geval gaat er binnenkort een kennis je bellen voor ’n afspraak.

Nou, nogmaals mijn dank, en veel succes met je werk!

– Nicolette